Ulkoista seuratuki­hakemus!

Seuratuki vuodelle 2022 on nyt haettavissa.
Askel Sports hoitaa tarvittaessa hakuprosessin jälleen menestyksekkäästi puolestanne.
Ja mikä parasta, yhä täysin riskittömästi.

Taas on tullut se aika vuodesta, kun Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamat seuratoiminnan kehittämistuet ovat haettavissa. Tänä vuonna hakuaika on kompaktisti marraskuun mittainen eli 1.-30.11.2021.

Tärkeydestään huolimatta seuratuen hakeminen saattaa silloin tällöin tuottaa seuroille haasteita esimerkiksi kiireiden tai muiden syiden vuoksi. Viime vuoden tapaan tarjoamme apua tarvitsevien seurojen käyttöön asiantuntevia ja idearikkaita aivojamme sekä näppärästi laadukasta tekstiä tuottavia käsiämme.

Hakemusyhteistyö on seuran kannalta taloudellisesti riskitön, sillä
perimme työstämme provisiopalkkion (10% + alv) vain myöntävän päätöksen tapauksessa. Palkkio lasketaan myönnetyn tukisumman perusteella.

Viime hakukierroksella menestyksemme oli erinomaista. Onnistuimme olemaan lupaustemme arvoisia, ja uusi palvelumme keräsi paljon positiivista palautetta.

Apua on jälleen saatavilla niin vaikuttavien ja järkevien hankkeiden suunnitteluun kuin vakuuttavan ja kriteerit täyttävän hakemuksen laatimiseen.

Lyhyesti virsi kaunis: seuratukihakemuksen ulkoistaminen minimoi stressin ja maksimoi haussa menestymisen todennäköisyydet.

Seuraavan polun kautta pääset kärryille siitä, kuinka seuratukiyhteistyö kanssamme toimii.

1. Yhteys

Ensimmäinen askel kohti seuratukiyhteistyötä on luonnollisesti yhteydenotto.

On monta tapaa tavoittaa meidät. Voitte valintanne mukaan täyttää tämän sivun alta löytyvän yhteydenottolomakkeen, soittaa tai lähettää sähköpostia.

Vastaamme kysymyksiinne ja kyselemme itsekin hieman lisätietoja. Sen jälkeen etsimme sopivan ajankohdan etäyhteydellä järjestettävälle starttipalaverille.

HUOM! Yhteydenotto ja starttipalaveri eivät vielä sido seuraa yhteistyöhön. 

2. Starttipalaveri

Jotta pääsemme mahdollisimman näppärästi vauhtiin, on ensin käytävä yhdessä läpi seuratukeen ja hakuyhteistyön käytäntöihin liittyviä yksityiskohtia.

Yleisten asioiden lisäksi keskustelemme hieman seuranne tilanteesta, tavoitteista ja mahdollisista hankeideoista.

Jos olette jo tehneet päätöksen hakemuksen ulkoistamisesta, voimme saman tien suunnitella ja ideoida hanketta tarkemmin.

Jos haluatte tehdä päätöksen myöhemmin, lähetämme teille tiiviin (n. 30min) palaverin jälkeen tarjouksen hakemusyhteistyöstä.

 

3. Sopimus

Tehtyänne päätöksen seuratukihakemuksen ulkoistamisesta meille, allekirjoitamme molemmin puolin sitovan yhteistyösopimuksen.

Sopimuksesta käyvät ilmi osapuolten välinen roolitus ja yhteistyötä koskevat vastuualueet.

Allekirjoitusten jälkeen pääsemme aloittamaan hankkeen hiomisen ja hakemuksen rakentamisen täydellä teholla.

 

4. Päätös hankkeesta

Sovittuamme yhteistyön ehdoista on aika pureutua täysillä itse hankkeeseen ja sen hiomiseen.

Parhaiten seuraanne ja myöntävän päätöksen saamista palvelevan kokonaisuuden löytämiseksi järjestämme tarvittaessa vielä uuden etäpalaverin.

Sen aikana tarkennamme yhdessä sekä hankkeen tavoitteita ja sisältöjä että taloudellisia realiteetteja suhteessa seuratuen myöntämisen kriteereihin.

Sparraamme ja otamme kantaa, mutta lopullinen päätös seuratukeen tähtäävästä hankkeesta sekä sen sisällöistä ja yksityiskohdista on kuitenkin aina yksinomaan seuran.

 

5. Hakemuksen laatiminen

Saavutettuamme yhteisymmärryksen ja selvyyden hankkeen olennaisista yksityiskohdista voitte hyvällä omallatunnolla nostaa jalat pöydälle ja nauttia kyydistä.

On nimittäin aika aloittaa bravuuriosuutemme: OKM:n päättäjät hurmaavan hakemuksen rakentaminen.

Laadimme hakemuksen alusta loppuun selkeäksi ja johdonmukaiseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa niin hankkeen esittelylle kuin sen argumentoinnille parhaat mahdolliset edellytykset.

6. Viilauskierros

Hakemuksen ensimmäisen version valmistuttua lähetämme sen seuran tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi.

Palautteen perusteella teemme tarvittaessa vielä viilauksia hakemuksen sisällöllisiin yksityiskohtiin. Näin varmistamme, että OKM:lle lähtevä lopullinen versio ei ole ainoastaan todella hyvä, vaan loistava ja aidosti viimeisen päälle tehty hakemus.

7. Hakemuksen lähettäminen

Lopullisen version valmistuttua hakemus lähetetään OKM:lle SuomiSport-järjestelmän kautta. Voimme hoitaa lähettämisen kahdella tavalla toiveenne mukaan.

Ensimmäinen vaihtoehto on se, että lähetämme kaikki hakemusmateriaalit teille. Seuran nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö syöttää hakemuslomakkeelle laaditut sisällöt ja lähettää hakemuksen.

Toisena vaihtoehtona tarjoamme mahdollisuutta etätapaamiseen, jonka aikana täytämme ja lähetämme yhdessä lomakkeen.

8. Päätöksen odottaminen

Hakemuksen lähettämisen jälkeen voitte hyvällä syyllä onnitella seuraanne. Laadukas hakemus on nyt paketissa ja olette varmistaneet parhaat mahdolliset todennäköisyydet seuratuen saamiseen.

OKM julkaisee päätökset myönnettävistä tuista keväällä huhti-toukokuussa. Mikäli seuran hakemus hyväksytään, laskutamme etukäteen sovitun provision palkkiona työstämme. Provisiomme (10% + alv 24%) lasketaan seuralle myönnettävän tukisumman mukaan, mutta maksetaan hankkeesta erilllään.

Aloitetaanko?

 

 Jos kiinnostuit yhteistyöstä, otathan rohkeasti yhteyttä.

Yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeen löydät kätevästi alta.

Suosittelemme myös lämpimästi lukemaan seuratukihakemusten maailmaan hyödyllisten vinkkien kautta perehdyttävän blogikirjoituksemme sekä Ylöjärven Ilveksen kanssa tehdystä seuratukiyhteistyöstä kertovan referenssitarinan.

Ratkaisijat palveluksessanne

Julius Jousi
pelinjohtaja, perustaja

+358 (0) 50 331 7124

   

Henri Pelkonen
lukkari, perustaja

+358 (0) 40 537 1449

   

Ota yhteyttä

Kaipaatteko vastausta ajankohtaiseen haasteeseen tai haluaisitteko lisätietoa palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä. Kuuntelemme ja autamme mielellämme. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut.

+358 (0) 50 331 7124

    Tietosuojaseloste