Ratkaisijat

Me olemme Teitä varten.

Julius Jousi

pelinjohtaja, perustaja

Urheilua ja sen tarjoamia tarinoita rakastava Julius on viestinnän, markkinoinnin sekä myynnin luova ammattilainen, joka pukee tarinat brändejä rakentavaksi sisällöksi – ja kannustaa liikunta­kentän toimijoita näyttämään yhä rohkeammin vahvuutensa.

Lue lisää

Henri Pelkonen

lukkari, perustaja

Mitä saa, kun yhdistää uusia ideoita rakastavan markkinointimiehen ja perinteistä urheilua syvästi kunnioittavan liikuntatieteilijän? Jotain Henrin tapaista varmasti.

Lue lisää

Sakari Launis

kotiuttaja

Palveluliiketoiminnan ja urheilumaailman monipuolinen asiantuntija on paitsi iloinen, leppoisa ja kohtelias seuramies, mutta myös rohkea, empaattinen ja asiakkaansa puolesta joka kerta kaikkensa antava työmyyrä.

Lue lisää

Marko Pietari

koppari

Marko on liikunta-alan ammattilainen, joka on analyyttisellä otteellaan kuin kotonaan suurten kokonaisuuksien parissa. Monipuolisuus, uteliaisuus, tinkimättömyys ja ratkaisukeskeisyys; niistä hänet on tehty.

Lue lisää

Joni Oksanen

etenijä

Jonille liikunta ja urheilu ovat yhteiskunnassa ainutlaatuisia yhteenkuuluvuuden tunteiden ja sosiaalisten suhteiden rakentajia. Tälle veijarille urheilu on ennen kaikkea kokemuksia, tunteita, muistoja ja nautintoa läpi elämän.

Lue lisää

Lari Metsälä

lyöjäjokeri

Tämä liikunta-alan moniottelija supersuurpujottelee sujuvasti niin monipuolisissa markkinoinnin ja viestinnän työtehtävissä kuin hankkeiden ja selvitysten parissa.

Lue lisää

Kimi Jaakkola

kuva- ja videosieppari

Hovikuvaajamme Kimi on moni­puolisella osaamisella ja vahvalla urheiluymmärryksellä varustettu audiovisuaalisen maailman piinkova ammattilainen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kaipaatteko vastausta ajankohtaiseen haasteeseen tai haluaisitteko lisätietoa palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä. Kuuntelemme ja autamme mielellämme. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut.

+358 (0) 50 331 7124

    Tietosuojaseloste