Video­tuotantoa liikuntapaikka­rakentamisen markkina­johtajalle

Unisport on suomalais-ruotsalainen kokonaisvaltaisia liikuntapaikkoja toimittava brändi. Yli 146 miljoonan euron liikevaihdollaan Unisport on urheilutilojen ja -pinnoitteiden selkeä markkinajohtaja Pohjoismaissa. Unisportin riveissä työskentelee 350 henkilöä viidessä maassa.

 Teimme Unisportin kanssa kolme erilaista videoprojektia. Keravanjoen koulun ja monitoimitalon liikuntaratkaisujen rakentamisesta tehtiin ensin referenssivideo. Sen jälkeen tuotettiin Unisportin ja Suomen voimisteluliiton yhteistyöhön liittyen video NinjaGym-konseptista sekä useampia lyhyitä videopätkiä liikuntavinkkeinä varhaiskasvatuksessa hyödynnettäväksi.

Tilat ja materiaalit näyttävästi estradille

Lähtökohta ja tavoitteet

Yhteistyömme lähtökohtana oli Unisportin tarve saada käyttöönsä uutta videomateriaalia markkinointinsa tueksi. Videoilla tavoiteltiin ennen kaikkea uusien referenssikohteiden mahdollisimman monipuolista esittämistä.

Unisportilla oli toki ennestään useita erilaisia referenssivideoita, mutta tällä kertaa toiveena oli myös saada yrityksen tuottamat liikuntapaikat ja -materiaalit visuaalisesti entistäkin näyttävämmin esille.

Visuaaliset ratkaisut laatutyön tulkiksi

Ratkaisu ja otetut askeleet

Keravanjoen koulun ja monitoimitalon liikuntatiloja ja -materiaaleja esittelevässä referenssivideossa oli olennaista kuulua myös kouluhenkilökunnan ääni, joka tuotiin mukaan rehtorin ja liikunnanopettajan kerronnan ja kokemusten kautta.

Tärkeimmässä asemassa pidettiin kuitenkin videon visuaalisia ratkaisuja, joita suunniteltiin huolellisesti. Niiden tuli pystyä kompaktisti näyttämään katsojalle monia liikunnallisia elementtejä, mutta ennen kaikkea tehdä se Unisportin laadukasta työtä henkien.

 

 

Unisportin ja Suomen Voimisteluliiton yhteistyöhön liittyneessä NinjaGym-videossa kertojan ääni jätettiin kokonaan pois, joten videon sanoma tuli kuljettaa pitkälti visuaalisten ratkaisujen kautta.

Pääroolissa olikin liikunnan ja tässä tapauksessa voimistelun lapsille tuottama ilo, jota tarjoiltiin verkkokalvoille monipuolisten kuvakulmien avulla. Lasten riemu videon kärkenä palveli myös Unisportin asemaa laadukkaiden materiaalien toimittajana sekä samalla hauskojen ja monipuolisten aktiviteettien mahdollistajana.

 

 

Varhaiskasvatuksessa hyödynnettävien liikuntavinkkivideoiden ytimessä oli puolestaan lukuisia erilaisia aktiviteetteja ja liikkeitä, joita tuotiin esiin lyhyiden ohjevideoiden avulla. Kyseisiä pätkiä ei ole tämän asiakastarinan yhteydessä mahdollista esittää.

Sujuva yhteistyö onnistumisen takeena

Asiakkaan kommentti

”Askel Sportsin kanssa tehty yhteistyö on ollut yhdellä sanalla kuvattuna helppoa. Toteutimme Askeleen kanssa kolme videoprojektia, joista jokaisen lopputulos oli erinomainen. Jokainen projekti eteni aikataulussa ja mahdolliset muutokset niiden aikana saatiin toteutettua kivuttomasti.”

Jani-Matti Tuomela
myyntipäällikkö, Unisport

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?

Julius Jousi
pelinjohtaja, perustaja

+358 (0) 50 331 7124

   

Henri Pelkonen
lukkari, perustaja

+358 (0) 40 537 1449