Mainosvideo ja kuvapankki taitoluistelu­seuralle

Tampereen Koovee ry. on perinteikäs ja menestyksekäs monilajiseura, jonka punamustissa väreissä urheillaan 11 lajin parissa. Sloganinsa mukaisesti kyseessä onkin ”monen lajin mestari”.

Projektissa palvelimme Kooveen taitoluistelujaostoa, joka tarjoaa yksinluistelun parissa laadukasta valmennusta kaikentasoisille taitoluistelun harrastajille.

Kooveen taitoluistelujaoston toiminnan keskeisenä tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille mahdollisuus kehittää taitojaan sekä saada myönteisiä kokemuksia ja elämyksiä. Jaosto haluaa olla myös vahvasti mukana tukemassa lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kehitystä ja pärjäämistä niin urheilussa kuin muussakin elämässä.

Tuotimme Kooveen taitoluistelujaostolle tarinallisen mainosvideon sekä laajan kuvapankin uuden kauden markkinointi- ja viestintätavoitteita vauhdittamaan.

Laatua uuden kauden sisältöihin

Lähtökohta ja tavoitteet

Projekimme lähtökohtana oli tuottaa uutta kautta varten ”Kasva Kooveessa taitoluistelijaksi” -teemaan kytkeytyvää markkinointi- ja viestintämateriaalia mainosvideon sekä valokuvapankin muodossa.

Mainosvideon toivottiin paitsi esittelevän jaoston ydintoimintaa luistelun merkeissä myös välittävän katselijalleen viestin Kooveen yhteisöllisestä ja välittävästä identiteetistä. Varsinaisen käsikirjoituksen ideointiin saimme vapaat kädet.

Kuvapankin tavoitteena oli tarjota ennen kaikkea sosiaalisen median viestintää palvelevaa monipuolista ja laadukasta materiaalia.

Arvoille uskollista visuaalista viestintää

Ratkaisu ja otetut askeleet

Mainosvideon käsikirjoituksen perustimme tarinaan, jossa ”Kasva Kooveessa taitoluistelijaksi” -teeman mukainen urheilijapolku tuotaisiin konkreettisella ja tunteita herättävällä tavalla esiin. Oheisella videolla jännittynein askelin kohti jäähallia asteleva nuori urheilijanalku kasvaa kauniita kuvioita jäällä taiteilevaksi aikuisluistelijaksi.

Kuvapankkia varten kuvasimme puolestaan runsaasti ennen kaikkea sosiaalisen median viestinnän vaihtelevaan käyttöön soveltuvaa, asiakkaan sisällöllisten toiveiden mukaista materiaalia erilaisista tilanteista ja luistelijoista.

 

Positiivista palautetta

Asiakkaan kommentti

”Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön. Askel Sports tuotti meille ammattitaitoista sekä laadukasta mainosvideo- ja kuvamateriaalia, jota käytämme päivittäin sosiaalisen median ja muun viestinnän sisältönä.

Yhteistyömme oli mutkatonta, nopeaa ja luotettavaa. Oli positiivista huomata, että Askel Sportsin asiantuntijoilla on laaja käsitys urheilumaailmasta. Sen pohjalta he pystyivät tuottamaan huomiota ja kiinnostusta kohderyhmässämme herättävää materiaalia.

Olemme saaneet positiivista palautetta sekä videosta että kuvista. Tulemme ehdottomasti tekemään jatkossakin yhteistyötä Askel Sportsin kanssa!”

Rosa-Maria Salonen
seura- ja huippu-urheilukoordinaattori, Koovee Taitoluistelu

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?

Julius Jousi
pelinjohtaja, perustaja

+358 (0) 50 331 7124

   

Henri Pelkonen
lukkari, perustaja

+358 (0) 40 537 1449