Lasten Lumipäivät — Yli 13 000 lasta liikkeellä lumella

Suomen Hiihtoliitto ry on hiihtolajien Suomen kattojärjestö ja Kansainvälisen Hiihtoliiton (FIS) jäsenjärjestö. Sen alaisuuteen kuuluvat maastohiihto, mäkihyppy ja yhdistetty.

Yhteistyömme koskee Hiihtoliiton järjestämää Lasten Lumipäivät -kiertuetta, jonka tavoitteena on tutustuttaa erityisesti alakouluikäisiä lapsia lumella liikkumiseen. Vastaamme kiertueen toteutuksesta ja koordinoinnista.

28 tapahtumaa yhtä monella paikka­kunnalla

Lähtökohta ja tavoitteet

Vastaamme kiertueen toteutuksesta jo kolmatta kautta. Hiihtoliiton asettamana tavoitteena on ollut kasvattaa kiertuetta jatkuvasti niin osallistujamääriltään kuin tapahtumapaikkakunniltaan. Määrällisten tavoitteiden lisäksi toiveena on ollut kehittää kiertueen viestintäsisältöjä ja kumppaniyhteistyötä.

13 800 osallistujaa

Ratkaisu ja otetut askeleet

Koska paikalliset järjestäjät ovat suuressa roolissa, olemme panostaneet kiertueella heidän tukemiseensa. Tuotamme järjestäjille tukimateriaaleja tapahtumajärjestelyihin ja neuvomme heitä tapahtumien markkinoinnissa. Olemme saaneet rakennettua yhdessä järjestäjien ja Hiihtoliiton kanssa toimivan Lasten Lumipäivät -kiertueen, jossa on ollut parhaillaan mukana noin 13 800 osallistujaa 29 eri paikkakunnalla.

Kiertueen viestintää teemme suunnitelmallisesti ja olemme ottaneet mukaan uutena viestintämuotona muun muassa Facebookin livelähetykset tapahtumista. Myös yhteistyökumppanit on otettu kiertueella entistä näkyvämmin mukaan viestintään. Fyysisesti tapahtumia kiertävä koordinaattori on ottanut talven aikana parhaimmillaan yhteensä 696 764 askelta.

696 764 askelta

Asiakkaan kommentti

”Askel Sports on hoitanut kiertueen koordinoinnin erinomaisesti. Heidän osaltaan työ hoituu erittäin itseohjautuvasti ja tapahtuma­järjestäjien vaihteleviin tarpeisiin vastataan kiitettävästi. Kiertueella huolehditaan aktiivisesti ja laadukkaasti tapahtumien viestinnästä ja kumppaniyhteistyöstä.

Askel Sports analysoi monipuolisesti tapahtumia ja kehittää niitä niin lasten liikkumisen, käytännön järjestelyjen, viestinnän kuin markkinoinninkin näkökulmasta. Voimme lämpimästi suositella yritystä vastaaviin toimeksiantoihin.”

Sandra Sirén
seurakehittäjä

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?

Julius Jousi
pelinjohtaja, perustaja

+358 (0) 50 331 7124

   

Henri Pelkonen
lukkari, perustaja

+358 (0) 40 537 1449