Laadukasta viestintää Tennisliigalle

Suomen Tennisliitto ry on suomalaisen tenniksen kattojärjestö, joka organisoi ja kehittää tennistoimintaa valtakunnallisesti. Laaja toimenkuva käsittää muun muassa kilpailujärjestelmän ylläpitämisen, seuratoiminnan tukemisen sekä tapahtumien järjestämisen.

TEHO Tennisliiga on Suomen parhaiden tennisseurojen
välinen kilpailusarja. Läpi syksyn ja talven kestävässä liigassa kymmenen miesten ja kahdeksan naisten joukkuetta taistelee sisäkenttien mestaruuksista.

Selkeä kokonaisuus yhteistyön lähtökohtana

Lähtökohta ja tavoitteet

Tennisliitto toteuttaa aktiivista ja monipuolista tennisviestintää ympäri vuoden. Liiton työkuorman keventämiseksi valtaosa Tennisliigan viestinnästä ulkoistettiin Askel Sportsille, joka vastasi otteluennakoista ja -raporteista sekä sosiaalisen median tuloskorteista julkaisuineen.

Projektin päämääränä oli toteuttaa Tennisliigaan liittyvää systemaattista ja laadukasta viestintää läpi kauden. Viestinnän piti kertoa tuloksista ja tapahtumista sekä esitellä niin mukana olevia seuroja ja pelaajia kuin otteluita näyttävää Ruutu-palvelua. Tärkeänä tavoitteena oli myös pitää Tennisliigaa esillä ja tuoda sille arvostusta tärkeänä seurojen välisenä kilpailuna.

Nopeaa reagointia, kattavia sisältöjä

Ratkaisu ja otetut askeleet

Askel Sports toteutti viestintää Tennisliiton kanssa sovitun suunnitelman mukaisesti. Raportit ja tuloskortit julkaistiin mahdollisimman pian otteluiden päätyttyä, joten työ painottui otteluohjelman mukaisesti iltoihin ja viikonloppuihin.

Kauden aikana teimme noin 20 artikkelia sekä kymmeniä sosiaalisen median päivityksiä Facebookiin, Instagramiin ja Twitteriin. Artikkeleita varten haastattelimme pelaajia ja joukkueiden edustajia, joiden kommentit levisivät STT:n kautta medioihin valtakunnallisesti.

Molemmat osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, joka jatkuu vastaavilla sisällöillä myös kaudella 2023-2024.

Uusi kausi, sama yhteistyö

Asiakkaan kommentti

”Yhteistyön lähtökohdat olivat selkeät ja roolitukset osuivat kohdalleen. Askel Sports otti hienosti kopin Tennisliigan viestintäkokonaisuudesta ja onnistui toteuttamaan asiat liiton viestintäsuunnitelman mukaisesti.”

Jarno Tiusanen
viestintä- ja markkinointipäällikkö, Suomen Tennisliitto

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?

Julius Jousi
pelinjohtaja, perustaja

+358 (0) 50 331 7124

   

Henri Pelkonen
lukkari, perustaja

+358 (0) 40 537 1449