Futisseuran 50-vuotisjuhlat

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) on yksi Suomen johtavista jalkapallon kasvattajaseuroista. Seuralla on noin 1 600 lisenssipelaajaa lähinnä Länsi- ja Keski-Vantaan alueilta. Vantaankoskella sijaitseva, vuonna 2016 valmistunut Aktia Areena on seuran koti. Täysimittainen ylipainehalli kätkee sisäänsä laadukkaan valaistuksen, erinomaisen alustan, miniareenan ja lämmittelyalueen sekä katsomon ja VJS-kaupan.

VJS on kasvattajaseura, jonka edustusjoukkueet pelaavat miehissä Kakkosta ja naisissa Ykköstä. Seura tekee tyttöpuolella yhteistyötä PK-35 Vantaan naisten edustusjoukkueen kanssa ja poikapuolella HJK:n kanssa. Seuran tavoitteena on tarjota jalkapallotoimintaa monipuolisesti eri lähtökohdista mukana oleville lapsille, nuorille ja aikuisille.

52 vuotta jalkapalloa

Lähtökohta ja tavoitteet

VJS halusi päästä juhlistamaan 50-vuotista taivaltaan kesällä 2022. Seuran alkupisteenä pidetään vuonna 1970 perustettua Hämeenkylän Palloseuraa (HäPS). Vaikka virallinen syntymäpäivä oli joulukuussa 2020, ei juhlallisuuksia päästy järjestämään koronapandemian takia lähes kahteen vuoteen.

Juhlat haluttiin järjestää koko seuran jäsenistölle. Näin juhlien ajankohdaksi valittiin 20.8.2022, jolloin seuran edustusjoukkueet pelasivat omat ottelunsa Myyrmäen jalkapallostadionilla. Otteluiden yhteyteen haluttiin järjestää monipuolisia oheistapahtumia sekä toimintaa kaikenikäisille.

Monipuolinen tapahtuma

Ratkaisu ja otetut askeleet

Oheistapahtuma-alueen rakentamisen budjetti ei ollut valtava, joten saimme luovia innovatiivisia ratkaisuja. Erilaisten kumppanuuksien avulla saimme järjestettyä monipuolisen alueen, jossa juhlijat pääsivät mm. kokeilemaan futisdartsia ja nopeustutkaa sekä pomppimaan pomppulinnassa. Päivää oli juhlistamassa pisteillään myös lähialueiden urheiluseuroja. Lisäksi organisoimme paljon kiitosta saaneen food truck -alueen.

Nuorekasta viisikymppistä saapui juhlimaan lähes 1500 ihmistä, joiden ansiosta juhlatunnelma pysyi korkealla koko tapahtuman ajan.

1465 juhlijaa stadionilla

Asiakkaan kommentti

”Askel Sports otti haltuunsa synttäreiden järjestelyt ammattimaisella otteella. Saimme toiveidemme mukaisesti monipuolisen oheistapahtuma-alueen ja mahtavat kumppanit ruokatarjontaan.

Saimme lisäksi uusia kumppaneita mukaan, mistä iso kiitos. Seuraavatkin bileet järjestämme varmasti Askeleen johdolla!”

Janne Bruun
toiminnanjohtaja, VJS

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?

Julius Jousi
pelinjohtaja, perustaja

+358 (0) 50 331 7124

   

Henri Pelkonen
lukkari, perustaja

+358 (0) 40 537 1449