Me

Ihmiset Askel Sportsin takana.

Julius Jousi

pelinjohtaja, perustaja

Urheilua ja sen tarjoamia tarinoita rakastava Julius on viestinnän, markkinoinnin ja myynnin luova ammattilainen, joka pukee tarinat brändejä rakentavaksi sisällöksi – ja kannustaa organisaatioita näyttämään yhä rohkeammin identiteettinsä.

Lue lisää

Henri Pelkonen

lukkari, perustaja

Mitä saa, kun yhdistää uusia ideoita rakastavan markkinointimiehen ja perinteistä urheilua syvästi kunnioittavan liikuntatieteilijän? Jotain Henrin tapaista varmasti.

Lue lisää

Sanna Pusa

etenijä, johtoryhmän jäsen

Sanna on urheilumaailman kosmopoliitti, joka on ehtinyt tarkastella urheilun ja liikunnan kenttää niin huippu-urheilijana, seura-aktiivina, lajiliiton luottamushenkilönä kuin tutkijanakin. Some-Sannanakin tunnettu verkostoituja osaa kiteyttää laajoistakin kokonaisuuksista ydinpointit talteen.

Lue lisää

Marko Pietari

koppari

Marko on liikunta-alan ammattilainen, joka on analyyttisellä otteellaan kuin kotonaan suurten kokonaisuuksien parissa. Monipuolisuus, uteliaisuus, tinkimättömyys ja ratkaisukeskeisyys; niistä hänet on tehty.

Lue lisää

Lari Metsälä

lyöjäjokeri

Tämä liikunta-alan moniottelija supersuurpujottelee sujuvasti niin monipuolisissa markkinoinnin ja viestinnän työtehtävissä kuin hankkeiden ja selvitysten parissa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kaipaatteko vastausta ajankohtaiseen haasteeseen tai haluaisitteko lisätietoa palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä. Kuuntelemme ja autamme mielellämme. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut.

+358 (0) 50 331 7124

    Tietosuojaseloste