Hallinto

 • Hankeha­kemukset

  Tuetut hankkeet tarjoavat erinomaisen mahdollisuden toiminnan kehittämiseen, mutta hakuvaihe on usein työn ja tuskan takana.

  Autamme teitä toiveidenne mukaisesti haun kaikissa vaiheissa. Tarvittaessa olemme mukana ideoimassa jo hankkeen sisältöä. Itse hakemuksen teemme aina niin, että se täyttää varmasti vaaditut kriteerit.

  Ehdoton bravuurimme on OKM:n seuratukihakemukset.

 

 • Kyselyt ja selvitykset

  Kaipaako jokin asia uutta tietoa tai tarkempaa selvitystä?

  Tarjoamme apua erilaisten tietotarpeiden paikkaamiseen. Toteutamme huolellisesti ja luotettavasti erilaiset kyselyt, selvitykset, arvioinnit ja analyysit.

  Arvokkaan informaation avulla kehitykselle luodaan kestävä tiedollinen perusta. Ajantasainen ymmärrys tuo sikeämmät yöunet, itseluottamusta ja avaimet parempien päätösten tekemiseen.

 

 • Koulutukset

  Haluatteko kehittää organisaation sisäistä osaamista?

  Asiantuntemuksemme on hyödynnettävissä myös toiveidenne mukaisesti rakennettavien koulutusten muodossa. Autamme esimerkiksi seuroja tehostamaan korvaamatonta vapaaehtoistoimintaansa.

  Koulutuksemme on kustannustehokas mahdollisuus kehittää kohdennetusti niin tietoja kuin taitoja. Viemme teorian käytäntöön ja teemme arjesta konkreettisesti sujuvampaa.

 

 • Tekolälyratkaisut

  Haluatteko tekoälyn päivittäisten askareiden avuksi?

  Olemme luoneet yhteistyössä tekoälyratkaisuihin keskittyvän AI Akatemian kanssa nimenomaan urheilutoimijoille suunnatun tekoälykoulutuksen.

  Koulutuksessa käydään läpi tekoälytyökalujen lisäksi mm. esimerkkejä tekoälyn nykyisistä mahdollisuuksista sekä aiheeseen liittyviä oikeudellisia ja eettisiä kysymyksiä. Esitys on luotu lajiliittojen ja urheiluseurojen kontekstiin.

  Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme käyttöönottokoulutuksia ja suoraan organisaatioiden omiin tarpeisiin ja toimintaympäristöihin luotavia tekoälyratkaisuja.

 

Kiinnostuitko? Olemme valmiina.

Julius Jousi
pelinjohtaja, perustaja

+358 (0) 50 331 7124

   

Henri Pelkonen
lukkari, perustaja

+358 (0) 40 537 1449

   

Ota yhteyttä

Kaipaatteko vastausta ajankohtaiseen haasteeseen tai haluaisitteko lisätietoa palveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä. Kuuntelemme ja autamme mielellämme. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut.

+358 (0) 50 331 7124

  Tietosuojaseloste