Tekoäly­koulutukset urheilutoimijoille to 25.4. ja ti 14.5.

Mitä: Tekoälykoulutus urheilutoimijoille
Missä: Google Meet
Milloin: To 25.4. klo 14-16 ja ti 14.5. klo 18-20
Järjestäjä: Askel Sports ja AI Akatemia
Hinta: 50€/osallistuja (sis. alv)

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

Askel Sports piti ensimmäiset yleiset tekoälykoulutuksensa maaliskuun alussa. Koulutukset keräsivät kiitoksia, joten olemme päättäneet järjestää keväämmällä kaksi uutta mahdollisuutta. Alla muutaman osallistujan jälkitunnelmia:

”Koulutus oli hyvä katsaus siihen mitä mahdollisuuksia tekoäly voi tarjota eri toimintojen helpottamiseksi. Suosittelen kaikkia urheilun parissa työskenteleviä osallistumaan ja oppimaan.”

Pirkko Heinonen
toiminnanjohtaja, Suomen Karateliitto

”Koulutus oli erittäin hyvin rakennettu – selkeä ja riittävän laaja kahteen tuntiin, jotta siitä oli hyötyä jo jonkin verran tekoälyä kokeilleelle. Parasta antia olivat esimerkit eri tavoista hyödyntää tekoälyä oman alamme arkisissa tehtävissä ja lisäksi huomata, kuinka laadukkaasti tekoäly saa sille selkeästi annetut tehtävät hoidettua”.

Tomi Niinimäki
nuorisopäällikkö, Suomen Squashliitto

”Askel Sportsin ja AI Akatemian tekoälykoulutus antoi kattavasti tärkeää perustietoutta tekoälyyn liittyvissä asioissa. Tästä on hyvä lähteä soveltamaan asioita käytännössä.”

Jere Pohjankoski
perustaja, Lords of Disc Golf / johtaja, Kippis.org


Tekoäly herättää tunteita. Monet asiantuntijat näkevät tekoälyn ihmiskunnan suurimpana kehitysaskeleena sitten sähkön keksimisen, toiset pelkäävät sen ottavan vallan koko maailmasta.

Yleisenä konsensuksena on joka tapauksessa, että tekoäly tulee muuttamaan ihmisten tavan tehdä töitä. ChatGPT, Midjourney ja muut tekoälypalvelut ovat jo nyt monien organisaatioiden päivittäisessä käytössä.

Askel Sports haluaa olla aktiivisesti mukana tässä murroksessa. Meille on selvää, että tekoäly tulee mullistamaan myös urheilutoimijoiden arkirutiinit lähivuosina. Se uudistaa työtapojamme, luo uusia rooleja ja tehostaa nykyisiä toimintamallejamme.

Iloksemme voimme nyt kertoa, että olemme luoneet yhteistyössä tekoälyratkaisuihin keskittyvän AI Akatemian kanssa nimenomaan urheilutoimijoille suunnatun tekoälykoulutuksen.

Käymme 120 minuutin aikana läpi erilaisten tekoälytyökalujen lisäksi mm. esimerkkejä tekoälyn nykyisistä mahdollisuuksista sekä aiheeseen liittyviä oikeudellisia ja eettisiä kysymyksiä. Koulutuksessa on varattu aikaa myös teidän kysymyksillenne.

Koulutus on suunnattu erityisesti urheiluseurojen, lajiliittojen ja muiden liikuntajärjestöjen edustajille, mutta siihen voi osallistua vapaasti kuka tahansa aiheesta kiinnostunut. Koulutuksen hinta on 50 €/osallistuja (sis. alv). Lasku lähetetään tilaisuuden jälkeen.

AI Akatemian koulutukset ovat keränneet laajasti kiitosta, joten lupaamme teille erinomaisen perehdytyksen aiheeseen.

Lisätietoja koulutuksesta saatte sähköpostilla (henri.pelkonen@askelsports.fi) tai puhelimitse (040 537 1449).

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

Aiheesta lisää: AI Akatemia ja Askel Sports yhteistyöhön