Sakari Launis on Askel Sportsin uusi kotiuttaja!

Sakari Launis, 26, on Askel Sportsin uusin vahvistus.

Sakke on viimeistelyä vaille valmis palveluliiketoiminnan tradenomi, jolla on muun henkilökuntamme tavoin erityisen vahva kutsumus urheilun ja liikunnan parissa toimivien organisaatioiden kehittämiseen ja niiden elämän helpottamiseen.

Nuoresta iästään huolimatta Sakella on jo paljon kokemusta monipuolisista tehtävistä erilaisten urheilutoimijoiden palveluksessa: hän on muun muassa ehtinyt jalostaa Kuninkuusravien asiakaskokemusta, suunnitella ja toteuttaa koulukiertueen veikkausliigaseura FC Lahdelle sekä hankkia ja kehittää seurojen yhteistyökumppanuuksia.

Saken titteli Askel Sportsilla on kotiuttaja, jonka toimenkuvassa korostuu kyky viedä asioita tehokkaasti maaliin myös silloin, kun tilanne on tiukin mahdollinen ja paine onnistumiseen kaikista suurin.

Kotiuttaja on ennen kaikkea toisia ihmisiä tarkasti kuunteleva, luotettava ja empaattinen ystävä, joka täyttää niin nykyisten kuin tulevien asiakkaiden toiveita. Suoremmin ja perinteisemmin ilmaistuna kotiuttajan tehtävät liittyvät keskeisimmin myynnin ja markkinoinnin maailmaan, joiden parista Sakelta löytyy aikaisempaa kokemusta myös Trainers Houselta sekä Republicilta.

Askel Sportsin pelinjohtaja Julius Jousi on mielissään haaviin tarttuneesta uudesta täsmävahvistuksesta:

”Sakke on jälleen malliesimerkki siitä, kuinka ennakkoluuloton ja rohkea asenne työmarkkinoilla todella kannattaa. Hän otti keväällä itse meihin yhteyttä avoimella työhakemuksella, kertoen kattavasti itsestään vahvuuksineen, kehitysalueineen ja toiveineen. Heti ensimmäisistä sähköposteista ja palaverista lähtien meille tuli vahva fiilis siitä, että Sakke sopii meidän jengiin loistavasti niin ihmisenä kuin monipuolisena tekijänä.”

Myös Sakke on innoissaan uudesta haasteestaan. Kyseessä on työpaikka, joka täyttää monella tapaa ammatillisia haaveita:

”Askel Sports on yrityksenä juuri sellainen, jota urheilu- ja liikuntaorganisaatiot tänä päivänä tarvitsevat. Ammattitaitoisen kumppanin avulla esimerkiksi seurat voivat keskittää henkilökohtaisia resurssejaan tärkeisiin asioihin, kuten lasten ja nuorten liikuttamiseen. Pitkän linjan urheiluihmisenä olen enemmän kuin otettu tästä haasteesta ja mahdollisuudesta päästä sekä edistämään ammattimaistumista liikunnan ja urheilun puolella että työskentelemään oman intohimoni parissa.”

Voit tutustua Sakkeen ja koko Askel Sportsin henkilökuntaan lisää sivustomme Ratkaisijat-osiossa.