Mirka Suutarista Askel Sportsin ensimmäinen työharjoittelija

Hiihtosuunnistuksen maailmanmestari Mirka Suutari, 26, on hiljattain aloittanut Askel Sportsin historian ensimmäisenä työharjoittelijana.

Mirka suorittaa urheilu-uransa ohella Jyväskylän ammattikorkeakoulussa urheiluliiketoimintaan suuntautuneita tradenomiopintojaan, joiden loppuvaiheen tärkeänä osana on alan kokemusta kartuttava työharjoittelu. Mirkan toimenkuva Askel Sportsilla on ensisijaisesti markkinointi- ja viestintäpainotteinen, mutta monipuolisena ja luovana osaajana hän pääsee näyttämään kykyjään laaja-alaisesti.

Askel Sportsiin Mirka otti itse ennakkoluulottomasti yhteyttä viime vuoden puolella. Yhteiset intressit ja hyvä fiilis löytyivät jo ensimmäisen puhelun aikana, joten eteneminen oli molemmille osapuolille helppoa. Mirkan työharjoittelu Askel Sportsilla on kliseisesti ilmaistuna todellinen ”win-win -tilanne”, jossa urheilulle epätyypillisesti kaikki ovat alusta asti varmoja voittajia.

Urheilu- ja liikuntaorganisaatioita laaja-alaisesti palvelevana toimijana Askel Sports sopi Mirkan suunnitelmiin ja ammatilliseen kiinnostukseen mainiosti:

“Urheiluseurassa työskennelleenä on kiva päästä näkemään, miten samoja asioita tarkastellaan yrityksen näkökulmasta. Uskon saavani Askel Sportsilta näkemystä ja kokemusta ammattimaisempaan markkinointiin sekä erilaisten urheiluorganisaatioiden haasteiden ratkaisemiseen.”

”Urheilu ammattimaistuu, ja uskon, ettei esimerkiksi seurojen kannata yrittää selvitä kaikesta yksin, vaan vaikeimpia hommia olisi mahdollisuuksien mukaan hyvä jättää ammattilaisten käsiin.“

Askel Sportsin pelinjohtaja Julius Jousi puolestaan kiittelee Mirkan asennetta ja on innoissaan aloitetusta yhteistyöstä:

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Mirkan mukaan tiimiimme. Mirka on innokas ja monipuolinen urheilu- ja liikuntaosaaja, jolla on jo paljon alan kokemusta niin opintojen, aikaisempien töiden kuin oman urheilu-uran muodossa. On siis helppoa todeta, että hän sopii Askel Sportsiin mainiosti.”

”Mirkan toiminnasta paistaa todellisen huippu-urheilijan asenne, jolla mennään takuuvarmasti pitkälle myös työelämän puolella. Hän on positiivista energiaa ympärilleen pumppaava persoona, josta olemme jo lyhyessä ajassa saaneet yhteisöömme paitsi erinomaisen vahvistuksen, myös mukavan ja yhteistyökykyisen työkaverin.”

Mirkan työharjoittelu Askel Sportsilla kestää kesäkuuhun saakka, joten matkan varrella osapuolet ehtivät varmasti ottaa yhdessä merkittäviä edistysaskeleita.

Sivustomme Ratkaisijat-osiosta löytyvien esittelytekstien avulla pääset halutessasi tutustumaan paremmin niin Mirkaan kuin tiimiimme kokonaisuudessaan.