AI Akatemia ja Askel Sports yhteistyöhön – tarjolla tekoäly­koulutuksia urheilu­toimijoille

Tekoäly herättää tunteita. Monet asiantuntijat näkevät tekoälyn ihmiskunnan suurimpana kehitysaskeleena sitten sähkön keksimisen, toiset pelkäävät sen ottavan vallan koko maailmasta.

Yleisenä konsensuksena on joka tapauksessa, että tekoäly tulee mullistamaan ihmisten tapaa tehdä töitä. ChatGPT, Midjourney ja muut tekoälypalvelut ovat jo nyt monien organisaatioiden päivittäisessä käytössä.

Askel Sports haluaa olla aktiivisesti mukana tässä murroksessa. Meille on selvää, että tekoäly tulee mullistamaan myös urheilutoimijoiden arkirutiinit lähivuosina. Se uudistaa työtapojamme, luo uusia rooleja ja tehostaa nykyisiä toimintamallejamme.

Iloksemme voimme nyt kertoa, että olemme luoneet yhteistyössä tekoälyratkaisuihin keskittyvän AI Akatemian kanssa nimenomaan urheilutoimijoille suunnatun tekoälykoulutuksen.

”AI Akatemia on täydellinen kumppani urheilutoimijoille rakennettuihin tekoälykoulutuksiimme. Yrityksen intohimo ja osaaminen aihetta kohtaan vakuuttivat välittömästi. Uskomme, että meillä on käsissämme koulutuspaketti, jonka jokainen urheilutoimija tarvitsee”, iloitsevat Askel Sportsin Henri Pelkonen ja Julius Jousi.

Koulutuksessa käydään läpi tekoälytyökalujen lisäksi mm. esimerkkejä tekoälyn nykyisistä mahdollisuuksista sekä aiheeseen liittyviä oikeudellisia ja eettisiä kysymyksiä. Esitys on luotu lajiliittojen ja urheiluseurojen kontekstiin.

Peruskoulutuksen lisäksi tarjoamme käyttöönottokoulutuksia ja suoraan organisaatioiden omiin tarpeisiin ja toimintaympäristöihin luotavia tekoälyratkaisuja.

Myös AI Akatemian perustaja Joonas Vuola on innoissaan yhteistyöstä:

”Askel Sportsin asiantuntemus urheilualasta yhdistettynä meidän osaamiseemme tekoälystä luo ainutlaatuisen mahdollisuuden mullistaa suomalaista urheilukenttää. Tämä on jännittävä askel kohti tulevaisuutta, jossa tekoäly ja urheilu kulkevat käsi kädessä.”

AI Akatemian ja Askel Sportsin yhteistyön tavoitteena on olla yhdessä se taho, jonka puoleen urheilutoimijat kääntyvät tekoälyasioissa.

Lisätietoja koulutuksistamme ja ratkaisuistamme voit kysyä sähköpostilla info@askelsports.fi tai puhelimitse Henri Pelkoselta (040 537 1449).